Links

Op deze pagina tref je links aan naar sites die ik heb gemaakt voor mijn eigen bedrijf en voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ik heb de sites ingedeeld in administratieve toepassingen, CMS-systemen en elektronische brochures.

Voorbeelden van administratieve toepassingen:
Bruidspagina, Demoservice, Bruidsgids, Mijnwerker, Heeren van Op Gen Hoes, Impresariaat Rene Schols, Desiree Bruidsmode, Bruidsbeurs van het Zuiden, Unie Label, Vastelaoves Top 111 Aller Tieje. Popschool Nederland.

 • Bruidspagina.nl https://www.bruidspagina.nl/
  De Bruidspagina met alles voor je huwelijksdag! Info over trouwen, je trouwdag etc. etc.
 • Demoservice https://www.demoservice.nl/
  Beluister de demo's van honderden cover-bands, artiesten en DJ's. Zowel Audio als Video bestanden. Je kunt de demo's stuk voor stuk afspelen, of je abonneren op je favoriete Podcast. Handig alles in een keer downloaden naar je i-Pod.
 • Bruidsgids https://www.bruidsgids.nl/
  Jullie eigen bruiloft-site en felicitatieboek op internet. De leukste foto's van aanstaande bruidsparen. Wie trouwen er vandaag? Forum over bruiloft, huwelijk en trouwen. Bedrijvengids van trouwlocatie tot fotograaf, bands, diskjockeys en artiesten.
 • Mijnwerker - https://www.mijnwerker.nl/
  Website ontwerp, hosting en support voor ondernemers. Wij bieden een website-abonnement voor een eenvoudige website die is uit te breiden met alleen die functionaliteit die u nodig heeft. Zo voldoet uw website altijd aan de wensen van uw klanten.
 • Heeren van Op Gen Hoes https://www.heerenvanopgenhoes.nl/
  Het gilde organiseert 9 à 10 maal per jaar bijeenkomsten met een uiteenlopend karakter. Het educatieve en recreatieve element spelen daarin de hoofdrol.
 • Impresariaat Rene Schols https://www.impresariaat.nl/
  Band, diskjockey of artiest voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Nadat u de bands op deze site heeft bekeken en de demo's heeft beluisterd, help ik u graag bij het maken van afspraken met de bands van uw voorkeur zodat u ze eens 'live' kunt beluisteren.
 • Desiree Bruidsmode https://www.desiree.nl/
  Wie het in Limburg over trouwen heeft, noemt in een adem de naam van de Bruidsmodespeciaalzaak Desiree Bruidsmode aan de Rijksweg in Geleen.
 • Bruidsbeurs van het Zuiden https://www.bruidsbeursvanhetzuiden.nl/
  Bij de modeshows is het aantal zitplaatsen echter beperkt, dus wees snel met het reserveren van uw kaart.
 • Unie Label https://www.unie-label.nl/
  Bij de verkoop of verhuur van gebouwen en woningen moet een energielabel worden overlegd. Unie-label beschikt over alle wettelijke kwalificaties om energielabels uit te geven. Laat daarom uw woning door ons van een energielabel voorzien.
 • Vastelaoves Top 111 Aller Tieje https://www.top111.nl/
  Vanaf 25 januari kunt u hier stemmen op uw favoriete carnavalslied. Carnavalsdinsdag wordt geweldig! Een nieuw evenement dat op carnavalsdinsdag op de markt in Meerssen zal plaatsvinden. De uitzending van de �Vastelaoves top 111 aller tieje�.
 • Popschool Nederland https://www.popschool.nl/
  Popschool Nederland is een organisatie die cursisten plaatst bij docenten die lesgeven in een eigen studio of lesruimte. De docenten van de Popschool zijn gevestigd in heel Nederland dus ook bij jou in de buurt!

Voorbeelden van CMS-systemen:
PARTIJ GROOT MEERSSEN, Huwelijksidee, Bruidsjurk, Bruids Courant, Bruidspodium, Trouwwijzer, Bruid On Line

 • PARTIJ GROOT MEERSSEN https://www.partijgrootmeerssen.nl/
  CMS voor de locale partij PGM met nieuws, informatie en politiek. De content wordt door de politici zelf toegevoegd en beheerd.
 • Trouwwijzer https://www.trouwwijzer.nl/
  Trouwen, huwelijk, bruiloft.
 • Bruid On Line https://www.bruidonline.nl/
  Een forum voor bruidsparen Wil je een vraag stellen over de voorbereiding van je huwelijk? Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een originele trouwkaart? Wil je ervaringen uitwisselen? Stel je vragen in het forum.
 • Bruidsjurk :: https://www.bruidsjurk.nl/
  Het hoogtepunt van jouw bruiloft: jouw bruidsjurk! Binnen het oerwoud van het internet ben je in de gelukkige omstandigheid dat je terecht bent gekomen op de meeste overzichtelijke website met betrekking tot het hoogtepunt van jouw bruiloft: jouw bruidsjurk!
 • Bruids Courant https://www.bruidscourant.nl/
  Nieuwsberichten over trouwen, huwelijk en bruiloft.
 • Bruidspodium https://www.bruidspodium.nl/
  U vindt hier veel informatie over bruidsbeurzen en -modeshows die voor u als aanstaand bruidspaar interessant kan zijn. Verder vindt u hier tal van speciaal geselecteerde bedrijven die u behulpzaam zijn bij het perfect invullen van uw huwelijksdag.

Voorbeelden van elektronische brochures:
Edelsmederij Schols, Gielkens Management, Consultancy en Training B.V., Rene Schols, Silhouettes Allround Party Band, Persoonlijke Hulp, Volders Vastgoed B.V.

 • Edelsmederij Schols http://www.schols.nl/edelsmederij/
  Wie een sieraad wil kopen, gaat op zoek naar een sieraad dat bij zijn of haar `eigen ik` past. Het juweel moet als het ware de persoonlijkheid van de drager versterken.
 • Gielkens Management, Consultancy en Training B.V. https://www.josgielkens.nl/
  Een professionele organisatie die kan putten uit een ruime en succesvolle ervaring op het gebied van ICT management, IT Service Management en Project Management.
 • Rene Schols http://www.schols.nl/
  Persoonlijke website van Rene Schols
 • Silhouettes Allround Party Band https://www.silhouettes.nl/
  Silhouettes Allround Partyband, muziek voor bruiloft, receptie, diner dansant, trouwfeest, huwelijk, trouwen, bruiloftsfeest, huwelijksfeest.
 • Persoonlijke Hulp https://www.persoonlijkehulp.nl/
  Pleidooi om zwart werk in en rond het huis te legaliseren. Een huishoudster, kinderoppas of tuinman moet vijfhonderd euro in de maand kunnen bijklussen bij particulieren zonder daar belasting of premies over te hoeven betalen.
 • Volders Vastgoed B.V. https://www.voldersvastgoed.nl/
  Gecertificeerd Energie Prestatie Adviseur (EPA-W) Luc Volders Uw EPA-W adviseur voor de Provincie Limburg.