Silhouettes - info en boekingen

Rene Schols vormt samen met gitarist Jozef Brzezinsky The Silhouettes. Ren� speelt op een elektrische gitaar, Jozef op een akoestische gitaar. Deze combinatie maakt het mogelijk om muziek in alle mogelijke stijlen te spelen.

Het repertoire is behoorlijk uitgebreid. Het bestaat vooral uit instrumentale versies van bekende nummers. Rene Schols zingt daarnaast ook een aantal nummers en voor het dansbare gedeelte gebruikt het duo backing-tracks met bas en drums.

The Silhouettes kunnen dus gemakkelijk een avond vullen met muziek in uiteenlopende stijlen die variëren van achtergrond tot dansbaar. Daarom zijn hun optredens net zo geschikt voor een zondagmiddag in het caf� als voor een priv�-feest of bedrijfsevenement.

De bezetting is eventueel uit te breiden tot een band van 4 personen met Jo Didderen op contrabas en Ron Coolen op drums, bekend van het legendarische Jazz Trio Rene Schols.

Denkt u er over The Silhouettes te boeken? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn. Wij houden daar graag rekening mee bij de indeling van het programma en de keuze van het repertoire. Wij zorgen zelf voor de apparatuur en wij spelen nooit te hard.

Wilt u The Silhouettes eens live zien? Dat kan bij een repetitie of een openbaar optreden. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren en kennis met ons te maken.

Voor informatie en boekingen neemt u contact op met Rene Schols via rene@schols.nl of telefoon 045 - 564 20 92.

Graag tot Ziens!